Blogg

4. jun, 2017

Da er det pinse alt oi som tida flyr 🤪 Det er dårlig vær ute og jeg sitter her ved pc´n og har redigert litt på hjemmesiden vår. Jeg driver stadig og grubler på hva jeg skal forbedere på hjemmesiden, Ja jeg drømmer til og med om natta at jeg holder på med den og diverse andere ting på nettet, hmm har dette gått til hodet på meg eller kansje sitter jeg rett og slett "litt" for mye her ved pc´n ? Ja ja morro er det lell :-) 

23. mai, 2017

Da har jeg jobbet litt med hjemmesiden, lagt til noen bilder og skrivi litt om pusene våre.jeg har også registrert hjemmesiden vår på Google OG Kvasir. Jeg håper den skal bli bra etterhvert som jeg får jobba med den, men ett sted må man jo begynne. 

22. mai, 2017

Livet vårt ble snudd på hodet da jeg pådro meg ryggmargsskade etter at jeg besvimte å falt i gulvet her hjemme på kvelden 10.05.2015 Jeg kom hjem 20 mars etter 16 måneder med sykehus opphold, opptrening på Sunnås, Frydenberg og opphold på Vikersund bo og dagsenter.

Etter jeg kom hjem har jeg brukt tiden med å fordøye alle inntrykk etter at vi har rehabeliterit huset vårt, bygd på  og tilrettelelagdt for meg, vi ble veldig fornøyd med resultatet :-) 

Nå er vi igang med å bygge opp hjemmeside det er spennende og vi får se da hvordan det blir, vi finner vel ut av det etter hvert :-)